ketjap manis 500ml
39422
Ketjap manis 500ml A TRADE MARK
印尼甜醬油
Ketjap manis is een sojasaus (gefermenteerde sojabonen met tarwe, water, zout en gist) waaraan palmsuiker wordt toegevoegd zodat het een dikke, stroperige, zoete sojasaus wordt. Soms worden er nog wat meer smaakjes toegevoegd, zoals een vleugje steranijs of gember. Te gebruiken in de Indonesische keuken door marinades, in gerechten of als dipsaus.
Gebruik ketjap voor het op smaak en op kleur brengen van gerechten, als smaakmaker aan tafel, als onderdeel van marinades voor vlees, vis of gevogelte en voor rijst- en noedelgerechten.
Voordelen van WNH
Voedingswaarden per x gram
per 100 g energie 882 kj/ 211 kcal vetten <0.05 g waarvan verzadigde verzuren <0.01 g koolhydraten 45 g waarvan suikers 45 g eiwitten 7.2 g zout 2.6 g
Ingrediënten
melasse, water, natuurlijk getermenteerde sojasuas (sojabonen, zout, caramel, conserveermiddels E211), voedingszuur E270, natuurlijk aroma
Naam Fabrikant
Merk Chinees
Product naam Cantonees
印尼甜醬油
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
Kunstmatige toevoegingen
conserveermiddels E211, voedingszuur E270
Bereidingsmethode
Gebruik ketjap voor het op smaak en op kleur brengen van gerechten, als smaakmaker aan tafel, als onderdeel van marinades voor vlees, vis of gevogelte en voor rijst- en noedelgerechten.