konnyaku udon 200g
10200
Konnyaku udon 200g
蒟蒻烏冬 大地之作
Konnyaku udon is een noodle met veel vezels en lage calorieën, gemaakt van de wortelknol van de konjak plant. Het bijzondere van deze duivelstongwortel is dat ze rijk is aan vezels, maar toch zeer laag in calorieën en koolhydraten.
Giet de vloeistof af. 1 of 2 keer spoelen. Te gebruiken voor een noedelsoep, in soepen, wokgerechten, stoofpotten en voor de hotpot. Naar eigen smaak op smaak te brengen, te combineren met gember, sojasaus, azijn, chilisaus en andere sauzen.
Voordelen van WNH
Voedingswaarden per x gram
per 100 g energie 7 kcal vetten 0 g waarvan verzadigd vet 0 g koolhydraten 33 g waarvan suiker 0 g vezel 2.1 g eiwitten 0 g natrium 0mg
Ingrediënten
konjacmeel, havermeel, water, zuurteregelaar E170ii
Naam Fabrikant
Merk Chinees
大地之作
Product naam Cantonees
蒟蒻烏冬
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
China
Kunstmatige toevoegingen
zuurteregelaar E170ii
Bereidingsmethode
Giet de vloeistof af. 1 of 2 keer spoelen. Te gebruiken voor een noedelsoep, in soepen, wokgerechten, stoofpotten en voor de hotpot. Naar eigen smaak op smaak te brengen, te combineren met gember, sojasaus, azijn, chilisaus en andere sauzen.