laksa la mian 185g
30143
Laksa la mian 185g PRIMA TASTE
叻沙拉面
Laksa is een klassieker uit de Nyonya Keuken, een mix van Chinese, Indonesische, Maleisische en Indiase smaken en gerechten, ontstaan in Maleisië en Singapore. Geliefd en verspreid over de hele wereld zijn er vele variaties bekend.
1. Voeg Laksa Paste (A) en vervolgens Laksa Premix toe (B) aan 500 ml water. Goed mengen en breng aan de kook. 2. Doe de noedels in de kokende Laksa-soep. Zet het vuur lager en kook gedurende 7 minuten. 3. Laksa LaMian is klaar om te serveren.
Voordelen van WNH
Voedingswaarden per x gram
Energie 398 kcal/100 g Vetten 17.6g/100 g Verzadigde Vetten 13.1g/100 g Koolhydraten 47.2g/100 g Suikers 4.7g/100 g Eiwitten 11.8g/100 g Zout 3.1g/100 g
Ingrediënten
Noedels / Lamian (54%) ? Tarwemeel, Zout, Zuurteregelaars (Natriumcarbonaat, Dinatrium Fosfaat) Laksa Pasta - Water, Plantaardige Olie (Palmolie), Chili Pasta (Water, Gedroogde Chili, Zout), Gedroogde Garnalen (Schaaldieren), Sjalot, Galangal, Garnalenpasta (Schaaldieren) [Garnalen (Schaaldieren), Zout], Kurkuma Kurkuma Poeder, Citroengras, Kokos Bladeren (Polygonum Odoratum), Chili, Witte Peper, Chilipoeder Laksa Premix-Kokosmelkpoeder (14.1%) [Vaste Bestanddelen Van Kokosmelk, Maltodextrine, Natriumcase‹naat (Melk)], Suiker, Zout, Gistextract. Allergenen Advies: Voor Allergenen, Inclusief Glutenbevattende Granen, Zie Ingredi‰nten Vet Gedrukt. Geproduceerd Op Apparatuur Die Ook Pinda, Sesam, Vis, Sojabonen, Boomnoten, Selderij, Mollusca, En Eiproducten Verwerkt. * Bevat Van Nature Glutamaat
Naam Fabrikant
Merk Chinees
Product naam Cantonees
叻沙拉面
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
China
Kunstmatige toevoegingen
Geen
Bereidingsmethode
Bereidingswijze 1. Voeg eerst (A) de Laksa Pasta en dan (B) de Laksa Premix in 500 ml water. Meng dit goed en breng het aan de kook. 2. Doe de noedels in kokende Laksa soep, zet de warmtebron laag en laat 7 minuten doorkoken. 3. Laksa is klaar om te serveren. Voor een nog lekkerdere maaltijd, mag je bij Stap 2 gekookte zeevruchten, gekookte kip, gekookte eieren, taug‚ en gebakken tahoe (tahu pok) toevoegen bij de 6e minuut.