lye water 250gr
31286
Lye water 250gr MEE CHUN
雪白粯水 美珍
Loogwater wordt gebruikt in Japanse ramen of Chinese ei noedels. Door toevoeging van dit loog water wordt de noedel geler en veerkrachtiger. Door toevoeging van dit “alkaline water” wordt de noodle geliger en ook een beetje veerkrachtiger, zodat ie wat meer beet heeft
Gebruik 1/2 theellepel voor 100 gram bloem en 3/4 kop water om deeg voor noedels te maken
99
2.
Voordelen van WNH
Gratis verzending vanaf 35 euro
Snelle bezorging
Tot de deur thuisbezorgd
Betaal veilig
Bijzondere import producten
Voedingswaarden per x gram
Ingrediënten
Naam Fabrikant
Merk Chinees
美珍
Product naam Cantonees
雪白粯水
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
Hong Kong
Kunstmatige toevoegingen
Bereidingsmethode
Gebruik 1/2 theellepel voor 100 gram bloem en 3/4 kop water om deeg voor noedels te maken