pandan chiffon 400gr
31579
Pandan chiffon 400gr PONDAN
Bakmix om de Aziatische pandan chiffon cake of sponscake te maken.
Verwarm de oven tot 160 graden Celsius. klop de eieren + 3 min. tot ze romig zijn. voeg de pondan pandan chiffon cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog 8 min. totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. smeer een C
Voordelen van WNH
Voedingswaarden per x gram
Energie 390 kcal/100 g Vetten 2.5g/100 g Verzadigde Vetten 2.0g/100 g Koolhydraten 86 g/100 g Suikers 50g/100g Eiwitten 5.0g/100 g Zout 1.5g/100 g
Ingrediënten
Tarwemeel, Maiszetmeel, Suiker, Plantaardige Creamer, Emulgator E471, E472B, E477, Bakpoeder (Rijsmiddel E500, E452(I)), Pandan Aroma, Kleuren E133, E102
Naam Fabrikant
Merk Chinees
Product naam Cantonees
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
China
Kunstmatige toevoegingen
Emulgator E471, E472b, E477, Bakpoeder (rijsmiddel E500, E452i)), Kleuren E133, E102
Bereidingsmethode
Verwarm de oven tot 160ø C (heteluchtoven 160øC.) Klop de eieren ñ 3 minuten tot ze romig zijn. Voeg de PONDAN Pandan Chiffon Cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog ñ 8 minuten totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. Smeer een Chiffon cakevorm (25 x 10 cm. doorsnee) met margarine. Giet het beslag dan Bak de cake voor ñ 60 minuten bij 160øC. Laat het afkoelen gedurende ñ 10 minuten voor inverteren. Klaar om te serveren.