pandan chiffon 400gr
31579
Pandan chiffon 400gr PONDAN
Bakmix om de Aziatische pandan chiffon cake of sponscake te maken.
Verwarm de oven tot 160 graden Celsius. klop de eieren + 3 min. tot ze romig zijn. voeg de pondan pandan chiffon cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog 8 min. totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. smeer een C
Voordelen van WNH
Voedingswaarden per x gram
per 100 g energie 1638 kj/ 390 kcal vetten 2.5 g verzadigde vetzuren 2 g cholesterol 0 mg natrium 580 mg koolhydraten 86 g waarvan suikers 50 g eiwitten 5 g
Ingrediënten
bloem, maïs zetmeel, suiker, melkpoeder, emulgators E471 E472b E477, bakpoeder, pandan aroma, kleurstoffen E133 E102
Naam Fabrikant
Merk Chinees
Product naam Cantonees
Allergie waarschuwing
Land van Herkomst
China
Kunstmatige toevoegingen
emulgators E471 E472b E477, kleurstoffen E133 E102
Bereidingsmethode
Verwarm de oven tot 160 graden Celsius. klop de eieren + 3 min. tot ze romig zijn. voeg de pondan pandan chiffon cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog 8 min. totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. smeer een C