Gratis verzending vanaf €35,00
Toggle Nav

pandan chiffon 400gr

31579



Pandan chiffon 400gr PONDAN


Bakmix om de Aziatische pandan chiffon cake of sponscake te maken.

Verwarm de oven tot 160 graden Celsius. klop de eieren + 3 min. tot ze romig zijn. voeg de pondan pandan chiffon cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog 8 min. totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. smeer een C

69 3.

Voordelen van WNH

Gratis verzending vanaf 35 euro
Snelle bezorging
Tot de deur thuisbezorgd
Betaal veilig
Bijzondere import producten

Voedingswaarden per x gram

Energie 390 kcal/100 g Vetten 2.5g/100 g Verzadigde Vetten 2.0g/100 g Koolhydraten 86 g/100 g Suikers 50g/100g Eiwitten 5.0g/100 g Zout 1.5g/100 g

Ingrediënten

Tarwemeel, Maiszetmeel, Suiker, Plantaardige Creamer, Emulgator E471, E472B, E477, Bakpoeder (Rijsmiddel E500, E452(I)), Pandan Aroma, Kleuren E133, E102

Naam Fabrikant

Merk Chinees

Product naam Cantonees

Allergie waarschuwing

Land van Herkomst

China

Kunstmatige toevoegingen

Emulgator E471, E472b, E477, Bakpoeder (rijsmiddel E500, E452i)), Kleuren E133, E102

Bereidingsmethode

Verwarm de oven tot 160ø C (heteluchtoven 160øC.) Klop de eieren ñ 3 minuten tot ze romig zijn. Voeg de PONDAN Pandan Chiffon Cakemix met water en versla je dan weer met hoge snelheid gedurende nog ñ 8 minuten totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk goed roeren. Smeer een Chiffon cakevorm (25 x 10 cm. doorsnee) met margarine. Giet het beslag dan Bak de cake voor ñ 60 minuten bij 160øC. Laat het afkoelen gedurende ñ 10 minuten voor inverteren. Klaar om te serveren.


Populaire producten